Kuzeykent’te faaliyet gösteren Chef Kokoreç, kısa sürede kokoreçte tercih edilen bir adres olmayı başardı. Genellikle bol baharat ve ayran ile birlikte yenmesi önerilen kokoreç, Kastamonu’da da sevildi.
İşletmelerinde sağlığa ve hijyene büyük önem verdiklerinin altını çizen Hüsnü Gül: “Sağlığa hijyene işyerimizde çok dikkat ediyoruz. Kuzeykent Mahallesi Orgeneral Atilla Ateş Paşa Caddesi No: 70/A kampus girişindeki işyerimizde çalışmaktayız. Kokoreçlerimizi günlük getiriyoruz, kesimler günlük yapılıyor, kokoreç seven çok sayıda insanımız var. İlçelerimizden bile sadece kokoreç için gelen müşterilerimiz var. Satışlardan gayet memnunuz” diye konuştu.
Turizm sektöründe Emirbey ve Demirbey’in ardından Cheff Kokoreç ile restorant deneyimini de yaşadıklarını kaydeden Hüsnü Gül: “Bundan yaklaşık 3 ay önce Chef Kokoreç’i hizmete aldık. İnsanlarımızın aileleriyle gelebilecekleri nezih bir ortam oluşturduk. Ulusal bir marka olan Chef Kokoreç’i Kastamonu’ya kazandırmaktan ötürü büyük mutluluk duyuyoruz. Chef Kokoreç’te süt kuzu kokoreç, uykuluk, çiğ köfte, kelle paça, çorba çeşitleri, midye, tavuk, sucuk, köfte ve tantuni bulunuyor. Ayrıca aperatif olarak da tavuklu nohut pilav bulunmaktadır. Sabah 09.00’dan gece saat 02.00’ye kadar hizmet vermekteyiz. İnşallah diğer sektörlerimizde olduğu gibi bu sektörde de uzun yıllar hizmet vermeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Hüsnü Gül: “İşimizi iyi yaptığımız için müşterilerimiz bizi seviyor bu nedenle satışlarımız çok iyi. Gecenin 2’sine kadar açığız. Kokoreçi yiyen bir daha gelip yiyor, evlere sipariş hizmetimiz de bulunmaktadır. Kastamonulular damak tadını iyi biliyor. Tüm vatandaşlarımızı eşsiz lezzetimizin tadına bakmaya bekliyoruz” diye konuştu.
(HABER MERKEZİ)