- Kıdemli balıkçı Sırrı Vefaoğlu, Kuzeykent’te geçen yıl açtığı balık restoranla bu konuda duyulan bir ihtiyacı karşılamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
“Kastamonu’da balık kültürünü yaşatma amacımız vardı, gösterilen ilgi bunu başarma noktasında olduğumuzu gösteriyor” diyen Vefa Balık Restoran’ın sahibi Sırrı Vefaoğlu, bu ideal doğrultusunda yaptığı yatırımla ilgili şunları söyledi:
“Kastamonu’da bu sektörde 40 yılık tecrübesi olan bir kişiyim.Restoranımızda Rize ve Samsun’dan getirdiğimiz ustalarımızın da tecrübeleriyle en lezzetliyi, özel menüleri sunma çabamız var.Hemşerilerimize balık yemek için sahile gitmelerine gerek bırakmayan iki katlı restoranımızda yılın 12 ayı hizmet vermeye başlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı şekilde evlere ve işyerlerine servis hizmetimiz de sürüyor.Ustalarımız isteyene tava, isteyene ızgara olarak en lezzetli balığı yapıp müşterilerimize sunuyor. Denizden yeni çıkan 5 kiloluk kalkan ve 6-7 kiloluk levreğin de aralarında olduğu balık çeşitlerimizin çok zengin olduğunu belirtmeliyim.Tezgâhımızdan balığını seç, pişirtir ye usulü ile de hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Sunduğumuz hizmete duyulan memnuniyet bizim için en büyük kazanç.”
Cengiz MUHZİROĞLU