Kastamonu Bahçeşehir Koleji tarafından “Bugünün dünyasında aile olmak ve yeni nesil iletişim” konulu seminer düzenlendi.
Eğitimde dünya markası olma vizyonuyla ilerleyen Türkiye’de 60 ilde 128 kampüs ile eğitim veren Bahçeşehir Kolejleri’nden Kastamonu Bahçeşehir Koleji’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Bugünün dünyasında aile olmak ve yeni nesil iletişim” konulu seminer Belediye Başkanlığı Nikâh ve Konferans Salonu’nda yapıldı.
Program sunuculuğunu Müjgan Ahukuş’un yaptığı seminer, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Seminerde açılış konuşmasını Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Özge Aslan yaptı. “Bugünün dünyasında aile olmak ve yeni nesil iletişim” sunumunu ise Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kemal Suher yaptı.
Seminere Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Garnizon Komutanı Per. Alb. Gamze Aydoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Dr Özge Aslan, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kemal Suher, Bahçeşehir Kolejleri Lise Koordinatörü Yahya Cemali, Bahçeşehir Kolejleri Kurumsal Gelişim Direktörü Gülfem Tandoğan, Kastamonu Bahçeşehir Koleji kurucuları Hakkı Güngör ve Selçuk Arslan, Bahçeşehir Koleji Müdürü Şükran Sayım da katıldı.
Özge Aslan
Seminerin açılış konuşmasını yapan Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Yardımcısı Özge Aslan, “Kaliteli eğitimi, en uygun şekilde aktarıyor olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bilim ve teknoloji çok büyük bir hızla ilerliyor. Bilimde, teknolojide her geçen gün yeni bir bilgi ediniyoruz. Kurum olarak yenilikleri, gelişmeleri takip ederek öğrencilerimizi 21’inci yüzyıl becerilerine uygun olarak yaratıcı, eleştirel düşünen ve problem çözebilen bireyler olarak yetiştirmek öncelikli hedefimiz. Bu uğurda genel müdürlük olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kemal Suher ise “25 senedir, bu işin içinde kafa yoran birisiyim. İletişim üzerine uzmanım, derdim sayılardır. Dünyanın ekonomik yapısı değişiyor, dünya farklılaşıyor. Tüm akademisyenlerin yaptığı çalışmaları, akademisyenler anlıyor. Aslında akademisyenlerin çalışmalarını toplum anlamalı. Tek bir disiplin bu dünyadaki karmaşıklığını anlayamaz. İletişim tüm boyutlarıyla çok önemli. Özellikle aile içi iletişimde çocuklar anne ve babayı rol-model alıyor” ifadelerini kullandı.
Seminer sonunda Dr. Özge Aslan, Prof. Dr. Hasan Kemal Suher, Yahya Cemali ve Gülfem Tandoğan’a yöresel ürünlerden oluşan hediye takdim edildi.
Cengiz MUHZİROĞLU