Hürriyet gazetesinin Cumartesi ekinde, gurmelerden oluşan jürinin yaptığıı Türkiye’nin en iyi simitçileri değerlendirmesinde Kastamonu’nun susamsız simidi de beşinci sırada yer aldı.
‘Kahvaltıların vazgeçilmezi, en önemli sokak lezzetlerimizden biri olduğu tescillenen simit… Susam, un, mayayla yapılıyor ama en iyisini bulmak tecrübe istiyor. Jürimize Türkiye’nin en iyi simitçilerini sorduk” diyen Hürriyet Cumartesi’de Kastamonu’nun susamsız simidi yılların simitçisi “Site Simit”le yer alırken, değerlendirmeye sırasıyla şu simitçiler girdi: İstanbul Galata Simit Fırını, İstanbul Boğazkesen Simit Fırını, İzmir Zeynel Ergin, İstanbul Taş Fırın, Kastamonu Site Simit Fırını, Ankara Gümüş Fırın, Eskişehir Odunpazarı Taş Fırını, İstanbul Yel değirmeni Tarihi Taş Fırını, Rize Yeni Şafak Simit Fırını, Bursa İnanç Fırını.